Hachiko – a dog’s story.

Tocmai am terminat de vizionat unul dintre cele mai frumoase filme din cate exista. Jur! Un film care arata exact relatia ce se stabileste intre un caine si stapanul lui; o relatie stransa, de prietenie, devotament si iubire. E o lectie de viata. Pe bune spun ca e primul film la care am plans !! Am izbucnit in plans pur si simplu fara sa vreau! :| . Merita fiecare secunda!!

About:

Remake al filmului japonez “Hachiko Monogatari” din anul 1987 si inspirata dintr-o poveste reala petrecuta in Japonia in prima parte a secolului al XX-lea, drama “Hachiko: A dog’s story” urmareste relatia speciala creata intre un profesor de colegiu si un caine pe care il gaseste pe strada si il aduce in casa lui. Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la gara si il asteapta in fiecare seara pe peron sa se intoarca de la locul de munca.

Intr-o zi nefasta insa profesorul sufera un accident cerebral si decedeaza, neintorcandu-se niciodata acasa cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la statia de cale ferata pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire si compasiune.

 

Trailer:

TREBUIE VAZUT !!

Anunțuri

One Response to Hachiko – a dog’s story.

  1. MAMA says:

    Da’ …ia zi: cine ti l-a recomandat,hah?? Si nu ca vream sa te fac sa plangi ca gaseam metode mai ….fara consum de curent:))
    Eiii…vezi…tot mama ,saraca:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: