Feelin’ good !

Dupa o lunga perioada de timp, pot sa spun in sfarsit ca ma simt bine. Din ce in ce mai bine, spre surprinderea mea. „Thank you god”, cum ar spune cineva.  Si toata starea asta de bine se datoreaza tie. Da, tie, chiar daca esti departe ( :-< ), chiar daca minti de ingheata apele; stii.. cum zice melodia: ” prefer sa-l cred decat sa simt ca-l pierd”. Da, chiar asa simt, desi nu prea recunosc. Nu tie, cel putin.  Pe de alta parte, ” I love the way you lie „, ca sa citez din alta melodie xD.  Imi place la nebunie cum vorbesti, cum te porti, cum razi (:x ! ), cum arati :-„. Imi place „ade bua”, imi place „titirez” :)), imi place ” mada? […], nimic . imi place cum spui”.

Prea multi de „imi place” si cu siguranta prea multe ghilimele =).

Pornisem cu alta idee si uite ca pana acum e un post dedicat tie. Sa revin totusi la subiectul principal. I’m feelin’ good!  Nu vreau sa dau dovada de un pesimism sadic si sa spun ca aceasta stare va fi de scurta durata, as usual. O sa spun doar , what the fuck? let it be! Cat o sa dureze nu e important. E important sa profit pana la ultima picatura. Pana acum ma complac in situatie si am de gand sa fac tot ce imi trece prin cap’sor sa’mi mentin starea de bine la nivelul la care e, sau, de ce nu, s-o duc la un nivel cat mai sus. Poate la maxim. Pana la urma, asta trebuie sa fac la frumoasa mea varsta :”>. Asta ar fi trebuit sa fac de mult, in loc sa stau sa-mi plang de mila, gandidu-ma la cat de nefericita sunt. Rahat.   Mi-a lipsit startul. Ori l-am mai avut (sigur), dar nu am stiut sa ma agat de el.  Acum am reusit sa-l prind si-am sa tin cu dintii de el, just in case :)).

Si poate pentru prima data, in cativa ani buni, pot sa zic ca ma simt bine in pielea mea. Mai am putin de lucrat la partea asta, though. Dar, toate la timpul lor.  Ca tot veni vorba de timp, am destul! Pot sa spun, cu o deosebita modestie ce de altfel ma caracterizeaza, ca ma duce capul.  Si ma duce la lucruri bune.  Hop! Simt miros de optimism :x.  Deci, daca voi mentine ritmul, voi reveni pe drumul cel bun. Voi reusi sa dovedesc ca sunt si voi fi cineva. Voi depasi asteptarile tuturor – inclusiv ale mele – si va voi face mandri de mine (ma refer strict la persoanele cu o deosebita importanta in viata mea).

Cred c-am ajuns si la finalul postului. M-am laudat destul :)) ( not).  O sa inchei simplu, printr-un :

Pokemon urat, look what you made me do! :x >:D< . iloveyou.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: